Image is not available
Друштво школских библиотекара Србије
Slider

 

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо вас на Ванредну скупштину Друштва школских библиотекара Србије, која ће се одржати у суботу, 3. октобра 2015. године у Народној библиотеци Србије спочетком у 11:55 ч. У уводном делу Скупштине присутнима ће се обратити проф. др Гордана Симончић Стокић, управница Катедре за библиотекарство и информатику и Весна Црногорац, секретар Библиотекарског друштва Србије.

 

Ово је Ванредна скупштина, сазвана са циљем да се траже решења за ситуацију у којој се налазе школске библиотеке и библиотекари након ступања на снагу нових правилника за финансирање школа. Позивамо све чланове да се у овако важном тренутку одазову и активно учествују у раду Скупштине, доношењем најбољих одлука за библиотекаре и струку. Само активним учешћем и заједништвом можемо унапредити статус библиотекара у школи, квалитет рада школске библиотеке и развијати школско библиотекарство у Србији. 

Молимо вас да потврдите своје учешће, слањем имејла на адресу Друштва: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , најкасније до 30. септембра.

ПРОГРАМ СКУПШТИНЕ